Cangzhou TYC Glass Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13333360168

WhatsApp : +8613333360168

Free call
Cangzhou TYC Glass Co., Ltd.

Co. γυαλιού Cangzhou TYC, ΕΠΕ.

  • Cangzhou TYC Glass Co., Ltd.
  • Cangzhou TYC Glass Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: TYC Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2005
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. γυαλιού Cangzhou TYC, ΕΠΕ είναι ένα επαγγελματικό εργοστάσιο παραγωγής των χρωματισμένων υδροσωλήνων γυαλιού, εξαρτήματα. Το εργοστάσιο είναι με κεντρικά γραφεία στο cangzhou, επαρχία Hebei.

Έχουμε περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας παραγωγής και περισσότερο από 6 έτη διεθνούς επιχειρησιακής εμπειρίας, η ποιότητα υδροσωλήνων γυαλιού μας, η συσκευασία μας, και η μεταφορά μας είναι η επαγγελματικότερη, για να κερδίσει το χρόνο σας.

Η κύρια υπηρεσία μας είναι cOem. μπορούμε να κάνουμε τον υδροσωλήνα γυαλιού εμπορικών σημάτων σας εύκολα. Εστιάζουμε στην κατασκευή των καπνίζοντας προϊόντων και τα εξαρτήματα, η αποστολή μας πρόκειται να παράσχουν σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα τις λογικές αξίες των πελατών μας και μιας ευτυχούς εμπειρίας αγοράς. Έχουμε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

1. Κύριο εργοστάσιο, η ίδια ποιότητα αλλά η καλύτερη τιμή

2. Η επαγγελματική ομάδα ποιοτικού ελέγχου σιγουρεύεται ότι κάθε γυαλί είναι κατάλληλο πριν από να στείλει τους έξω

3. Τα νέα προϊόντα βγαίνουν κάθε μήνα με μια επαγγελματική ομάδα σχεδίου.

4. Κρατήστε τις καλές επιχειρησιακές σχέσεις με τις προς τα πάνω και προς τα κάτω επιχειρήσεις που εμείς

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες.

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Η Co. προϊόντων γυαλιού Tianyicheng Cangzhou, ΕΠΕ έχει συμμετεχθεί στα χέρι-ανθισμένα borosilicate προϊόντα γυαλιού για περισσότερο από 10 έτη.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι υδροσωλήνες γυαλιού, πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου, ανακυκλωτές, σωλήνες καπνού γυαλιού, σωλήνες χεριών, bubblers γυαλιού, παγίδες τέφρας γυαλιού, βαρέλια μελιού, κ.λπ.

Τα όλα προϊόντα μας αποτελούνται από το γυαλί 3,3 borosilicate το γυαλί (ή το γυαλί Pyrex) με μια ανθεκτική στη θερμότητα ποιότητα για να έχουν εξαιρετικά - χαμηλός συντελεστής της θερμικής επέκτασης, που καθιστά την ανθεκτικότερη στο θερμικό κλονισμό από οποιοδήποτε άλλοδήποτε κοινό γυαλί.

Υποστηριζόμαστε από διάφορους επαγγελματικούς σχεδιαστές με τα έτη πολύτιμης εμπειρίας και εμπειρίας βιομηχανίας.

Αυτήν την περίοδο, τα περισσότερα από τα προϊόντα μας εξάγονται σε πολλές υπερπόντιες χώρες. Και στο στάδιο να κάνουμε επιχειρήσεις με τους ξένους πελάτες, καταλαβαίνουμε τις συνήθειες και τις τάσεις της αγοράς.

Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση έχει παράσχει το cOem και τις υπηρεσίες ODM για πολλά γνωστά εμπορικά σήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και τα προϊόντα εξ:άγω στην Ιταλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, τη Δανία, τη Νότια Κορέα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τη Χιλή και άλλες χώρες. Η η τεχνική δύναμη της επιχείρησης ικανότητα παραγωγής και είναι στο διεθνές προηγμένο επίπεδο και εγκωμιάζονται ευρέως.

Προκειμένου να δημιουργηθεί το καλύτερο μέλλον, είμαστε πρόθυμοι να καθιερώσουμε τις επιχειρησιακές σχέσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους συνεργάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό βάσει υψηλού - ποιότητα, ισότητα και αμοιβαίο όφελος

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Υπηρεσία

Η επιχείρησή μας συμμετέχει κυρίως στους υδροσωλήνες και τους υδροσωλήνες. Παραγωγή, επεξεργασία, και πωλήσεις των βιοτεχνιών όπως, των αραβικών κανατών, των υδροσωλήνων, των συναρμολογήσεων σιλικόνης, του γυαλιού hookahs, των σωλήνων γυαλιού, των καπνίζοντας σωλήνων γυαλιού, των υδροσωλήνων γυαλιού, των συνόλων καπνίσματος γυαλιού, κ.λπ. Εξαγωγή τελειωμένος - προϊόντα και πρώτες ύλες που απαιτούνται από τις επιχειρήσεις Εισαγωγή των υλικών, έχουμε τα καλά προϊόντα και τις επαγγελματικές τεχνικών ομάδες πωλήσεων και. Εφαρμόζουμε πάντα την αρχή της ποιότητας πρώτα, το χρήστη πρώτα, την υπηρεσία πρώτα, και τη φήμη πρώτα, εμμένουμε στην ποιότητα οσμηρών, δημιουργούμε μια άριστη πολιτιστική έννοια, και παρέχουμε ολόψυχα στους χρήστες από όλες τις κοινωνικές τάξεις τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Η ομάδα μας

Έχουμε τις άριστες πωλήσεις και τις ομάδες υπηρεσιών μεταπώλησης που στοχεύουν να φέρουμε τη Win-win συνεργασία.

Κάνετε τον κόσμο λίγο πιό ευτυχησμένο είναι το όραμά μας.

Τα τμήματά μας σχεδίου και παραγωγής δεν διαθέτουν καμία προσπάθεια να προσφέρουν στους συνεργάτες μας τα καλύτερα προϊόντα μέσω της καινοτομίας της τεχνολογίας και των νέων σχεδίων, επιθυμώντας σας για να χτίσουν μια περισσότερο ανταγωνιστική αγορά.

 

 

Γραφείο πωλήσεων

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Τμήμα παραγωγής

 

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Cangzhou TYC Glass Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας